ημερολογιο αντιστροφησ μετρησησ!

Δηλώνω ενθουσιασμένη με την εφαρμογή myAdvent και την αντίστοιχη σελίδα MyAdvent.net!!! Ως φαν των Χριστουγέννων γενικά, αλλά και των “παραδοσιακών” (χι,χι παραδοσιακότατο το advent!) ημερολογίων αντίστροφης μέτρησης η συγκεκριμένη εφαρμογή, στις συνθήκες που διδάσκουμε τώρα, πραγματικά δίνει μια παιγνιώδη διάσταση που, κατά τη γνώμη μου, έχουμε ανάγκη όλοι, δάσκαλοι και μαθητές! Είναι δωρεάν και μπορείς να διαλέξεις φόντο, χρώματα κλπ. Ακόμη, μπορείς να εισάγεις κείμενο, εικόνα, link από το you tube (δυστυχώς, δεν εισάγει link από videolink ή εγώ δεν το κατάφερα!) και τέλος να ηχογραφήσεις. Με δυσκόλεψε το γεγονός ότι δεν μπορείς να εισάγεις pdf ή word αλλά έκανα μετατροπή σε jpg και λύθηκε το πρόβλημα! Βάζω μερικές ιδέες και τις πηγές από όπου τις βρήκα, όμως δεν το έχω τελειώσει ακόμη οπότε κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη! Είναι και πολλές οι μέρες! Παρακάτω θα βρείτε και το link που σας οδηγεί στο ημερολόγιο, όμως τα παραθυράκια δεν ανοίγουν νωρίτερα από τη συγκεκριμένη ημερομηνία! 

Καλές γιορτές!

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης!

2 thoughts on “ημερολογιο αντιστροφησ μετρησησ!

  1. Καλησπέρα! Πάρα πολύ ωραία η ιδέα σας!!! Σκέφτηκα την ανάγνωση κάποιου παραμυθιού ή την παρακολούθηση κάποιας ταινίας ( το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι) στο you tube. Επίσης, ωραία θα ήταν αν θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι από κάποιο άλλο site. Αν κατάλαβα όμως καλά δεν επιτρέπεται η δημιουργία υπερσύνδεσης. Μήπως εσείς το καταφέρατε με κάποιο τρόπο?

    1. Μαρία μου, δυστυχώς είδα το σχόλιο σου πάρα πολύ αργά! Επιτρέπεται ο υπερσύνδεσμος αρκεί να οδηγεί στο site και όχι κατευθείαν στον αρχείο, δηλαδή μπορείς να γράψεις ένα κειμενάκι με οδηγίες και μετά τον σύνδεσμο που θα τους οδηγήσει στη σελίδα. Ελπίζω έστω και αργά να βοήθησα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *