Όροι χρησησ

Στο “Messy Lessons” διατίθεται εκπαιδευτικό υλικό που προορίζεται για μαθητές και μαθήτριες δημοτικού σχολείου. Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γονείς ή εκπαιδευτικούς. Για τη χρήση του υλικού παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης:

 

  • Όλο το περιεχόμενο του https://messylessons.gr/ (φύλλα εργασίας, παρουσιάσεις κλπ.) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του διαδικτυακού τόπου https://messylessons.gr και των δημιουργών του. Συνεπώς, τίποτα από αυτά δε μπορεί να αποτελέσει συνολικά ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, διαπραγμάτευσης, τροποποίησης, μετάδοσης ή/και διανομής με κάθε τρόπο. Το υλικό του ιστότοπου διατίθεται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
  • Επιτρέπεται σε άλλους ιστότοπους μόνο η αποσπασματική αναδημοσίευση εκπαιδευτικού υλικού/ αρχείου, με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από το όνομα της σελίδας (Messy Lessons) και τους σχετικούς υπερσυνδέσμους που ανακατευθύνουν στο https://messylessons.gr. Παρακαλώ εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης και όχι των αρχείων. Το υλικό διατίθεται για μη εμπορική, προσωπική χρήση.